De lichte zorgtaken, zoals schoonmaakwerkzaamheden en de ondersteuning bij persoonlijke zorgtaken. Lees meer
De persoonlijke zwaardere zorg, zoals verpleging en medische zorg, oftewel de geïndiceerde zorg. Lees meer
De éénmalige en korte werkzaamheden, zoals klussen, administratie, wasservice etc. Lees meer

Veranderingen 2018 voor burgers

In 2018 gaat iedere belastingbetaler erop vooruit. In het e-book van Zelfindehand zijn alle veranderingen voor particulieren weer verwerkt. Wil jij ook in 2018 zelfstandig een hulp regelen? Of wil je juist graag bij een andere burger aan de slag? Vanaf januari 2018 kun je het digitale handboek van Zelfindehand weer raadplegen en gratis downloaden.

 

Help elkaar met diensten aan huis

Veranderingen 2018, diensten aan huis, burgers voor burgers, elkaar helpenDiensten voor en door burgers, zoals een klusje in huis of de tuin, de zorg voor kinderen of ouderen hebben een groot maatschappelijk belang. Bij het geven van een vergoeding krijg je dan altijd te maken met administratieve handelingen, maar ook met de hoogte van de te betalen vergoeding. Op Zelfindehand.nl zijn regels voor hulpvrager en hulpbieder gelijk en eenvoudig toe te passen.

Kom met elkaar in contact op Zelfindehand. Hulp vragen aan elkaar is toegankelijker dan je denkt en je profiteert ook nog eens van alle voordelen die burgers elkaar mogen bieden. Plaats snel en eenvoudig een hulpvraag-advertentie en investeer daarmee in jezelf en je medeburger.